write to me on skype!
0888 365 366

УСЛУГИ

 

Одитите са предназначени за хора, които наистина искат да подобрят ефективноста на домовете си. Kamera FLIR T660                 

На снимката сме Ви показали професионалната камера от най-висок клас FLIR T660,

с която Ай Би Би Ес EООД предлага следните видове услуги:

 

Термографска диагностика на:

 

Откриване на теч и влага

- Откриване на теч и влага в бани, мазета, тавани, тераси и ВиК инсталации. Невидими течове в различни замазки, басейни и спа. Пукнатини в язовирни стени и др.

- Откриване на течове по покриви на сгради. Разполагаме със специализиран локализатор на течове, чрез който много точно ще установим и локализираме от къде идва той. По този начин може да се спестят много пари от подмяна на хидроизолацията на покрива и да се направи само частичен ремонт. За повече информация прочетете статията " Теч от покрива ".

- ВиК услуги по отстраняване на откритите течове, при желание от страна на нашите клиенти. Работим с професионални водопроводчици, които се справят с всякакви запушвания във водопровода и канализацията. Работим с професионална фирма занимаваща се с поставяне на висококачествени материали и хидроизолации за ремонт на покриви.


Електрически повреди

- Откриваме повреди в електрически инсталации, ел. табла, прекъсвачи, контакти, предпазители и други връзки, които се нуждаят от незабавна смяна. Електрически проблеми в подстанции, КРУ, ОРУ, ЗРУ.

 

Загуба на топлина и енергия

- Откриваме загуба на топлина и енергия от външната топлоизолация на сградите. Топлинни загуби чрез проникване на въздух (студен и топъл) през стени, тавани, подове и дограма. Обърнати стъклопакети и от там изтичане на топлина.

 

При покупка на жилище

- Препоръчваме на хората, които си купуват жилище да си направят термографска диагностика с цел да установят реалното му състояние. Благодарение на съвременната технология могат да се открият скритите дефекти или да се установи липсата на такива.

 

Кражба на топлинна енергия

- Откриваме кражба на топлинна енергия от недобросъвестни потребители, които ползват топлина незаконно. Работим съвместно с домоуправителите, които знаят в кое жилище е декларирано, че не се ползва парно, но имат съмнения, че се ползва неправомерно.

 

Фотоволтаични системи

- Термографското обследване и заснемане е метод, който има силно превантивен характер и е предпоставка и гаранция за ефективно производство на електроенергия и висока възвръщаемост на инвестицията във фотоволтаични паркове. Термографското обследване позволява бързо и лесно да се направи оценка на състоянието на фотоволтаичните системи. 

 

Цени за термографски обследвания

- За извършването на услугата термографско обследване е необходимо използването на професионална термографска камера. ENERGY AUDIT работи с такава, каквато е FLIR Т425. Разполага и с допълнително оборудване, като микровълнов датчик и локализатор за течове.

 

Сертификат за инфрачервена термография

- Фирма АЙ БИ БИ ЕС ЕООД държи много на качеството и затова инвестира много в обучението и повишаване квалификацията на нашият термограф. През юни 2012 год. получи международна диплома за обучение в INFRARED TRAINING CENTER за Thermography Training Course I Level.

 

Ако имате нужда от термографска диагностика, обадете се за консултация сега на телефон 0888 365 366 или изпратете запитване за конкретна оферта и разрешете проблема си още днес. Така ние ще решим проблема заедно. В процес на разговора ще уточним всички подробности, ще набележим стъпките, по които ще протече целият процес. За нас е много важно, вие да останете доволни от решението което ще ви предложим. Ние работим с професионална термографска камера от най-висок клас FLIR T660. Само тя има тези възможности да установи точно проблема. Не се доверявайте на фирми, които ползват китайски камери, защото ще останете разочаровани от резултата. 

ВАЖНО: АЙ БИ БИ ЕС ЕООД приема рекламации в седемдневен срок от извършване на услугата. Рекламациите се приемат след писменно уведомяване в което да бъде описано:

  1. Предмет на предявената рекламация за услугата.
  2. Описание на естеството на предявената рекламация
  3. Копия на документи, на които се основава претенцията.
  4. Претенции на потребителя за начина на удовлетворяване на рекламацията.

 

Примери от извършени Термографски диагностики на наши клиенти: