write to me on skype!
0888 365 366
0879 034 866

Цени за термографски обследвания

 

За извършването на услугата термографско обследване е необходимо използването на професионална термографска камера. ENERGY AUDIT работи с най-висок клас камера  FLIR T660. Разполага и с допълнително оборудване, като микровълнов датчик и локализатор за течове. Регистрира ни сме по Закона за ДДС и при посещение издаваме касова бележка, а при желание на клиента пускаме и фактура. ПРЕДИМСТВОТО НИ пред останалите фирми на този вид услуга е, че термографа ни е СЪДЕБЕН ЕКСПЕРТ и има голям практически опит при работа с ВиК инсталации, с високо и ниско напрежение на електроинсталации и не само. Този опит той прилага и при работата си като термограф. Освен това има нужната квалификация и СЕРТИФИКАТИ за работа с такава камера. В момента на пазара има ФИРМИ, които наблягат в рекламирането на този вид услуга на ниската цена, но те предимно ползват нисък клас камери - FLIR E40-E60 или китайски, повечето от тях не са регистрирани по ДДС, без нужната квалификация, а в САЙТОВЕТЕ ИМ НЯМА ИНФОРМАЦИЯ, КОЯ Е ФИРМАТА предлагаща този вид услуга, нито КОЙ МОДЕЛ камера ползват. Ще Ви обърна внимание на това, че качеството си има цена и ние държим на него. Ако искате качествена услуга не трябва водеща да е само цената при търсене на този вид услуга, защото може да платите с 20 лв. по – малко, но да не получите гарантираното качество, което може да Ви даде фирма работеща с професионалната термографска камера. Споменавам за тези неща за да Ви помогнем да се ориентирате на пазара на този вид услуга, тъй като на него има аматьори, които са си купили от най ниския клас камери и като ги питаш, коя е фирмата им и не казват, което означава, че работят нерегламентирано и без необходимият сертификат. Тогава каква е гаранцията, че ще Ви открият проблема. Има и други неща, които влияят върху определянето на цената, тъй като почти всеки един случай е специфичен и без да се погледне е трудно да се постави предварително цена за него. Това не е стока, на която да сложим етикетче с твърда цена, затова сме дали базова информация за цените, като при различни нестандартни ситуации и находки  предимно цената се договаря след предварителен оглед.

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

 

ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ:

**   ВСЕКИ ПЕТЪК ЦЕНИ С 25% ОТСТЪПКА. ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ И ЗАПИШЕТЕ ЧАС.

*** БЕЗПЛАТНО ОБСЛЕДВАНЕ НА ЕЛ. ТАБЛО ПРИ ОТКРИВАНЕ НА ТЕЧ В БАНЯ.

ВАЖНО: След като се свържете с нас, трябва да ни продиктувате специалния код за намаление IBBS18, така ще се възползвате от промоционалната ни оферта.

 

Обективна находка

Цени с ДДС

 

**Цени с ДДС

с 25% отстъпка

1. Терм. обследване на теч и влага на една проблемна находка в баня, тераса, мазе, или друго помещение в едно жилище

108.00

 

2. Терм. обследване на теч и влага в две жилища с общ проблем

150.00

120.00

3. Терм. обследване на теч и влага в три и повече жилища с общ проблем- цената от т.2 + цената от т.3 за всеки следващ етаж по общия вертикал (жилище с един вертикален щранг)

60.00

 

4. Терм. обследване на теч и влага на две и повече обект. находки в едно помещение- цената от т.1 + цената от т.4 за всяка обследвана обект. находка  

42.00

 

5. Терм. обследване на електрическо табло и контакт в жилище

60.00

 

6. *Термографски доклад – изготвен със специализиран софтуер до 18 двойни снимки (инфрачервена + дигитална)

60.00

 

7. Заявка - присъствие на термографа с цел разяснение на час

150.00

 

8. Терм. обследване на покриви, ел. повреди, загуба на топлина, кражба на топлина и при покупка на жилище

по договаряне

9. Терм. обследване на фотоволтаични системи

по договаряне

10. Транспорт за посещение извън София

по договаряне

 * Цената на термографският доклад е за предаването му на електронен носител. При желание за неговото предаване и на хартиен носител се доплаща по 1,20 лв цена с ДДС за всеки един лист.

Цените са в сила от 01.04.2018 г.