write to me on skype!
0888 365 366

ЗА НАС

Кои сме ние?

 

Основната дейност, в която фирма АЙ БИ БИ ЕС EООД се е специализирала и предлага е термографско обследване. Термографското обследване и анализ е най-ценното средство за диагностика при превантивна поддръжка.Термографията се използва за проверка и откриване източника на ВиК течове, които все още не са видими, течове зад повърхности, течове по покриви, мазета, бани, при липсваща, повредена или неправилно поставена изолация, при електрически прегрявания, при системи за подово отопление, радиатори, климатици и др. Фирмата ни разполага с професионална термографска камера от най-висок клас FLIR T660, влагомер микровълнов за строителна влага Т600 и специализиран локализатор на течове импулсен PD100 за покриви на сгради, с които извършваме всички тези дейности свързани с превантивната поддръжка. Термографа ни е завършил Termography Training Course I Level и има международна диплома от INFRARED TRAINING CENTER, освен това има завършени обучения за професионална квалификация по безразрушителни методи за Термовизионен контрол (ТТ) - I и II ниво към БАН съгласно изискванията на БДС EN ISO 4179 и БДС EN ISO 9712 и  международен сертификат № 443-1 съгласно изискванията на БДС EN ISO 9712, метод Инфрачервена термография ниво 2 в област индустрия: производство(а), входящ контрол и изпитване по време на експлоатация, което включва и производство (b), авиация (d). Има богат практически опит. Доверете ни се, гарантираме Ви, че ще останете доволни. 

 diploma za termograf1           CERTIFIKAT Mejd.TT2 412x640         


Искаме да Ви информираме, на какво се дължи богатият практически опит на нашият термограф:

  • Повече от 10 години опит в България и три години в чужбина във връзка с работа с различни електросъоръжения в т.ч. работа с високо и ниско напрежение на електроинсталации. С такъв професионален опит, може да се направи качествена и точна термографска диагностика и превантивна проверка на електросъоръжения и фотоволтаични системи.
  • Повече от 10 години опит в областта на строителството и недвижимите имоти. С такъв професионален опит, може да се направи качествено и точно термографско обследване на сгради, откриване на течове, загуба и кражба на топлинна енергия, откриване на скрити дефекти при покупка на жилище и др. Термографа ни има Сертификат за "Оценители на недвижими имоти" издаден 2007 год.
  • Термографа ни е и има Сертификат за "Експерт по съдебно-счетоводни и финансово-ценови експертизи" т.н. вещи лица издаден 1999 год. Запознат е със съдебните експертизи и професионалните доклади, които издава във връзка с направени термографски обследвания отговарят и се признават в съда, община, НАП и застрахователи.

SERTIFIKAT  OCENITEL1                             Certifikat za sadebno schet. ekcp1

Доверявайки се на услугите на АЙ БИ БИ ЕС ЕООД, Вие ще получите експертна и качествена услуга на достъпна цена и професионално решение на Вашият проблем.

На къде вървим?

 

Осем години АЙ БИ БИ ЕС EООД се развива много динамично и целите, които си бяхме поставили да популяризираме този вид услуга сред населението бяха изпълнени. В процеса на работа се сблъскахме с един много масов проблем, а именно влагата и течовете. Много хора не знаеха, че вече има техническа възможност за откриване на тези проблеми и по този начин да си спестят първо много време (всички знаем, че времето е пари), второ много нерви свързани със строително ремонтни дейности и трето пари за тези ремонти. Когато се направи термографска диагностика на местата, където има влага или теч, Термографската камера FLIR T660 много точно установява и локализира проблемния участък и от там се спестяват много средства от излишно къртене на посоки. Това е все едно да си болен без поставена диагноза. Когато лекар специалист ти постави диагноза той знае и как да те лекува. Така е и в нашия случай, когато се установи точно от къде идва влагата, теча и причината за тях, тогава ремонта ще ви струва минимални средства. Ако имате проблеми от такова естество, не се колебайте, а ни потърсете и ние ще ви помогнем да ги разрешите.

И още нещо....

 

Ай Би Би Ес EООД  има специално отношение към всички свои клиенти обърнали се за помощ за разрешаване на техните проблеми, защото ние  приемаме тяхното разрешаване като предизвикателство.  Всеки един случай е специфичен сам за себе си и затова и цената на услугата варира макар и малко в определени граници. Ако имате нужда от термографска диагностика, обадете се за консултация сега на телефон 0888 365 366 или изпратете запитване за конкретна оферта и разрешете проблема си още днес.

Естествено, само камерите от високият клас могат да се използват за професионален термографски одит. Когато желаете превантивно термографско обследване, доверете се на компетентни и квалифицирани специалисти с професионална техника и оборудване. Препоръчваме Ви, преди да изберете фирмата, която да ви извърши термографската диагностика да разберете каква термографска камера  ползват, тъй като в момента на пазара има много фирми, които ползват китайски камери или нисък клас камери Flir E40-60 и предлагат услугата на нереално ниски цени. При тях водещо е ниска цена и некачествена услуга. С такава китайска камера няма как да се установи проблема, но по-лошото е, че такива фирми развалят не само собствения си имидж, но и на бранша, като цяло. Можем да Ви дадем насока, как да ги разпознавате: основното е, че на сайтовете им няма никаква информация за фирмата, за точната марка на термографската камера и имена за лица за контакти, а ако се поровите малко в гугъл ще откриете, че същите имат по 5-6 сайта с едни и същи телефони и повечето от тях извършват ремонтни дейности и не са термографи.

Рекламен филм на фирма FLIR за част от възможностите на термографските камери от висок клас.