write to me on skype!
0888 365 366
0879 034 866

Специални предложения

ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ

** ВСЕКИ ПЕТЪК ЦЕНИ С 25% ОТСТЪПКА. ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ И ЗАПИШЕТЕ ЧАС.

Предлагаме на нашите клиенти възможността да ползват услугите на професионален Експерт по инфрачервена термография ниво 2, при термографско обследване на теч и влага в две жилища с общ проблем. Стандартна цена 150,00 лв., но всеки петък, след използване кода за намаление тази цена е 120,00 лв. Спестявате 30,00 лв.

Защо нас?

Ние сме специализирана фирма за инфрачервена термографска проверка и обследвания и затова сме инвестирали в най- високият клас професионална камера FLIR T660, термографа ни е Експерт по инфрачервена термография 2 професионално ниво и съдебен експерт в тази област. Издаваме финасови документи.

 

ВАЖНО: След като се свържете с нас, трябва да ни продиктувате специалния код за намаление IBBS18, така ще се възползвате от промоционалната ни оферта.

 

 

Срок на валидност на офертата:     30.09.2018 год.

 

***БЕЗПЛАТНО ОБСЛЕДВАНЕ НА ЕЛ. ТАБЛО ИЛИ КОНТАКТ ПО ИЗБОР ПРИ ОТКРИВАНЕ НА ТЕЧ В БАНЯ.

Превантивната профилактика на ел. табло или контакт са свързани с изискванията за противопожарната безопасност на вашето жилище. Когато ни търсите за откриване на теч в баня е желателно да се възползвате от промоционалната оферта и да проверите изправно ли е електрическото ви табло. Това обследване се прави, когато таблото е под напрежение и товар. Стандартна цена на това обследване 60,00 лв, но в периода на промоция цената е 0,00 лв. Спестявате 60,00 лв.

Срок на валидност на офертата:   30.09.2018 год.

 

Полезно: Винаги правете информиран избор, когато търсите фирма за откриване на течове. На специализираните фирми, които се занимават с термографски обследвания и диагностика това е основната им дейност. Те за това са специализирани, защото инвестират в професионална камера и обучение на персонала. Винаги проверявайте следните три неща, преди да се спрете на фирма:

  1. Каква е камера, с която ще дойдат да направят обследването? Професионалните камери са FLIR от серия Т425 до най-високият клас Т660. Камери, които се държат с една дръжка са от най- ниският клас, картината е размазана и те се използват за електрически съоръжения от близко растояние.
  2. Квалификацията на термографа – професионалното ниво е 2 и 3 с издадени сертификати от INFRARED TRAINING CENTER или от БАН и единственият Акредитиран за България Сертификационен център към Националното научно техническо дружество по дефектоскопия. В сертификата му задължително трябва да фигурира номера на личният му печат.
  3. Да издават финансови документи.

Ако едно от тези три неща не е налице, продължавайте да търсите. В момента тази услуга се предлага и рекламира основно от водопроводчици, които се занимават предимно с отстраняване на течове, отпушване на канали, мивки, сифони и др. подобни дейности. Те купуват за 2-3 хил. лева камери и заблуждават хората, че работят с най добрата.  

Ако имате проблем с откриването на теч във Вашето жилище, ще се радваме да се обадите и запишете час на тел. 0888 365 366! Благодарим Ви, че избрахте нас!