write to me on skype!
0888 365 366

Теч от покрива

КАК ДА ОТКРИЕМ ТЕЧ ОТ ПОКРИВА НА СГРАДА?

 

Ние сме фирма специализирана в откриването на течове по покриви на сгради. Разполагаме със специализиран локализатор на течове, чрез който много точно ще установим и локализираме от къде идва той. По този начин може да се спестят много пари от подмяна на хидроизолацията на покрива и да се направи само частичен ремонт. В помощ ни е и професионалната термографска камера Flir, с която много точно се откриват невидими течове в замазки, в бани, мазета, покриви, тераси и ВиК инсталации.

Независимо колко пласта е покритието на покрива този тип хидроизолации си старее и се напуква на много места. Много по-голям проблем се създава, ако върху покритието започнат да се полагат нови пластове покрития отгоре. Това се прави за да се спестят пари от почистването на старото покритие. Когато пристигнем на място да направим замервания и да установим местата със спуканата изолация на практика уреда показва най-горната пукнатина. , а тази под нея не, защото тя при всички положения не е под нея , а е някъде настрани. На практика това означава, че покривът трябва да бъде обследван през 20 кв. см. Разполагайкки с такава високо специлизирана апаратура ние можем да открием проблемните участъци. Това чувствително ще намали стойността на Вашият ремонт. От получените резултати от обследването, ще Ви дадем най-прагматичното решение за проблемът Ви.

Няма никакво значение колко е дебело покритието над покрива, дали има чакъл, дали има земен слой и в него да е направена някаква декоративна или истинска градина с посадени растения.

Ние винаги ще открием пробива и ще набележим мерките за решаването на създаденият проблем.

Работим и с доказани професионалисти занимаваща се с поставяне на висококачествени материали и хидроизолации за ремонт на покриви. Те работят само с договори и с много високо качествени материали. Дават Гаранция според нормите за строителство в България.

Ако наистина искате качество обадете ни се. Ние ще решим вашите проблеми.

 

Свързани материали: